Uutiset selkosuomeksi

Kalorien Kulutus Päivässä

Tunnin reipas kävelylenkki kuluttaa keskimäärin kilokaloria, Niiden ansiosta päivän aterioilla voi joko syödä hieman runsaammin tai. Teini-ikäiset pojat voivat kuluttaa päivittäin jopa 3 kaloria ja teinityttöjen päivittäinen kalorikulutus voi yltää 2 kaloriin. Lasten kaloritarve. Energiantarve riippuu päivittäisestä aktiivisuustasostasi. Sinua saattaisi kiinnostaa myös. Kaloritaulukko - elintarvikkeiden sisältämät kalorit · Kalorien kulutus.

Kalorien Kulutus Päivässä

Onecoin Huijaus

Yrittäjät haksahtivat Onecoin-huijaukseen, jonka seurauksia puidaan vielä oikeudessa. Vastaa. Ylen saamien tietojen mukaan OneCoin-pyramidihuijaus on onnistunut huijaamaan Suomessa noin 20 uhria. Yhteensä uhreilta on huijattu. Miljardien huijaus – uhreja myös Suomessa. Yhdysvaltojen oikeusministeriön tiedotteen mukaan OneCoinilla on väitetty olevan maailmanlaajuisesti jopa kolme.

Onecoin Huijaus

Matka Marsiin

  • by

Mars-projektin johtaja sanoo, että tutkijoilla oli väärää tietoa. Mars on 55 miljoonan kilometrin päässä Maasta ja matka sinne kestää. Aivan lähitulevaisuudessa siintää myös vihdoin miehitetty Mars-lento Matka Maasta Marsiin kestää Muskin suunnitelmissa noin puoli vuotta. Osa Mars-lentosuunnitelmista perustuu laskeutumiseen suoraan Marsiin polttoaineen säästämiseksi. Mahdollinen Mars-lennon laskeutumispaikka Marsin kartalla.

Matka Marsiin

Kännykkä

Kännykkä oli alun perin Nokian tavaramerkki, siis vain yhden valmistajan yhden tuotteen nimi. Nimitystä oli kuitenkin vaikea hahmottaa erisnimeksi, sillä sanahan​. Kännykkä-sanan keksi Nokialle työskennellyt Aarne Visuri vuonna Ensimmäinen kännykkä oli Nokian SVkäsiradiopuhelin, joka oli tarkoitettu yritysten. Kierrätä kännykkä, tabletti tai älykello turvallisesti Vaihtodiilillä. Vaihtodiilillä säästät ympäristöä ja saat kelpo hyvityksen vanhasta laitteestasi. Lue lisää!

Kännykkä

Saaren Koulu Rovaniemi

sähköposti: [email protected] Rehtori Jari Paksuniemi puh. Apulaisrehtori Anna-Kaisa Hyvönen. puh. Koulusihteeri​. Saaren koulu. Vanha Maantie 2 Saarentaus Rehtori Marita Kivinen [email protected] Keittiö: Saaren koulu, alakoulu Rovaniemellä; Saaren koulu, alakoulu Parikkalassa. davaoscubadive.com, Tämä on täsmennyssivu, joka luettelee monimerkityksisen käsitteen eri.

Saaren Koulu Rovaniemi

Akvaariokalat

  • by

Luettelo akvaariokaloista. Wikipediasta. Siirry navigaatioon Siirry hakuun. Akvaarioissa pidetään ja on pidetty lukuisia kalalajeja. Tähän luetteloon on koottu. Tietoisuus akvaariokalojen hoitamisesta on kasvanut. Eläinkauppias saattaa vaatia vesiarvojen testaamista ennen kalojen myymistä. Useimmat akvaariokalat ovat kuitenkin kotoisin trooppisilta ja subtrooppisilta veden kaloille, jollaisia on suurin osa tavallisimmista seura-akvaariokaloista.

Akvaariokalat

Kireä Rintakehä

  • by

HIEROJA. voi havaita vääränlaisen hengitystekniikan seuraukset lihasjumeina ja nivelhäiriöinä rintarangassa ja siihen niveltyvissä kylkiluissa, rintakehässä. Liikunnanohjaaja ja personal trainer Mari Sainio näytti Raakel Lignellin kanssa, millainen jumppaliike avaa rintakehää. Pidä kuminauha kireällä vähintään 30 sekuntia puolellaan. Toista 3–4 kertaa. 53 s ke

Kireä Rintakehä

Hs Logo

Helsingin Sanomat on laatujournalismin edelläkävijä. Mainostajalle Helsingin Sanomat tarjoaa luotettavan mediaympäristön, jolla tavoittaa HS logo px. -kuvituskuvia ja -vektoreita Shutterstockin kokoelmasta hakusanalla Initial Letter Hs Logo Template Design. Tuhansia uusia ja laadukkaita kuvia joka päivä. Hs logo vectors. We have 14 free Hs vector logos, logo templates and icons. You can download davaoscubadive.com,.EPS,.CDR,.SVG,.PNG formats.

Hs Logo

Seilin Saari Kummittelu

Onko kukaan vieraillut Seilin saarella Turun saaristossa? Paikka kiinnostaa. Siellä on luvulla ollut sairaala, jonne spitaaliset on karkoitettu kul. Ehkä saariston tunnetuimmat kummitustarinat liittyvät Seilin saareen. Kuuluisa saari on päätynyt myös laulujen aiheeksi. Aikojen saatossa Seiliin. Mielisairaanhoitoa Seilin saarella tutkinut Jutta Ahlbeck-Rehn luki syksyn Studiofi-lähetyksessä katkelman erään väitetysti kymmenvuotiaan.

Seilin Saari Kummittelu

Airon

  • by

Airon Oy () on perustettu vuonna ja sen toimialana on Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus. Yrityksen viime tilikautena 12/, Airon Oy. Airon Oy, Parainen. tykkäystä. Ilmanvaihdon ammattilainen! SeaGrade. AIROT Tuotenumero: Oksattomasta puusta laminoitu, erittäin korkealaatuinen airo merelle ja muihin vaativiin olosuhteisiin. Kauniisti.

Airon